Факти
пиріг

Пиріг з дивовижною назвою «Все змішав та в духовку»: дуже м'який, смачний, готується швидко та легко

Ірина АЛЕКСЄЄВА, «ФАКТИ»

20.01.2022 4:25

Фуд-блогерка Марина Адамович, авторка ніжного торта «Казка», запропонувала своїм передплатникам приготувати пиріг на сметані з незвичною назвою «Все змішав та в духовку».

За її словами, він завжди виходить дуже м'яким та повітряним завдяки легкому та ніжному тісту, яке добре підіймається.

Пиріг

Продукти

вершкове масло — 100 г
цукор — 150 г
сметана — 250 г
сіль — щіпка
курячі яйця — 2 шт
розпушувач — 12 г
пшеничне борошно — 250 г.
абрикоси — 6 штук

Нагадаємо, популярний фуд-блогер Валерій Пономарь розповів, як приготувати справжній одеський форшмак.