Факти
торт

Торт «Пломбір» на сковороді без духовки від Ольги Матвєй: дуже цікавий рецепт ніжного та смачного делікатесу

Ольга ОХРИМЕНКО, «ФАКТИ»

04.02.2022 23:40

Популярний останнім часом торт «Пломбір» із заварним кремом можна готувати не лише у духовці. Кулінарний блогер Ольга Матвєй пропонує не менш смачний рецепт «Пломбіру», але адаптований, щоб спекти основу для торта на сковорідці.

Торт «Пломбір» без духовки.

  • Масло вершкове — 150 г;
  • Цукор — 80 г;
  • Борошно 250 г.
  • Цукор 150 г;
  • Масло 50 г;
  • Крохмаль — 1−2 ст. л.;
  • Сметана — 500 мл;
  • Яйця — 2 шт.;
  • Ванілін.

Нагадаємо, деякі кулінарні блогери пропонують торт «Пломбір» прикрашати мигдалевими пелюстками. Крім того, є рецепти торта, де можна використовувати шоколад.