Факти
пиріжки

Кошик пиріжків: ваша сім'я буде сита

Ольга СМЕТАНСЬКА, «ФАКТИ»

07.03.2022 11:56

Свіжі пиріжки — що може бути смачніше! А приготувати їх у домашніх умовах не так і складно. Та й недорого. Рецептом поділилася кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше розповіла, як приготувати яблучні рогалики.

— Тісто для пиріжків найпростіше, а начинка може бути будь-якою — на ваш розсуд, — каже Елла Іванова. — Рецепт такий.

Кошик пиріжків

Для тіста:

  • 350 г борошна
  • пів чайної ложки соди
  • пів чайної ложки солі
  • 200−250 г кефіру

Для начинки:

  • 500 г картоплі
  • 1 велика цибулина
  • перець
  • копчена паприка

У борошно додаємо сіль та соду. Потроху додаємо кефір чи кисле молоко. Замішуємо м'яке тісто. Накриваємо та залишаємо на 20 хвилин.

Для начинки відварюємо картоплю в солоній воді. Цибулю обсмажуємо і все з'єднуємо, додаємо спеції.

Розкочуємо тісто, кладемо начинку. Обсмажуємо до готовності. Відразу викладаємо на паперовий рушник.

Насолоджуйтесь з рідними та близькими людьми! Смачного!

Читайте також: Лаваш на сковорідці: простий рецепт судді «МастерШефа»

Фото з альбому Елли Іванової