Факти
Перловка з куркою

Чим простіше — тим смачніше: рецепт «бомбезної» страви з «непопулярної» перловки

Ірина ГАЛ, «ФАКТИ»

06.04.2022 11:51

Під час війни як ніколи актуальними стають бюджетні страви, як, наприклад, кекс на кефірі від Лілії Цвіт.

А не особливо популярна перловка може стати чудовим гарніром. Особливо якщо її приготувати у духовці, як радить кулінарна блогерка Наталія Калніна, яка стверджує, що перлівка виходить надзвичайно смачною. І особливо якщо подавати її з куркою.

Інгредієнти:

  • Перлова крупа — 300гр.
  • Сіль -½ ч.
  • Чорний перець — за смаком
  • Морква -1−2шт.
  • Цибулина -1−2 шт.
  • Вода — 600−700 мл.
  • Курка — 900гр.
  • Сіль -1 ч. л.
  • Чорний перець — за смаком,
  • Солодка паприка -½ ч.л.
  • Каррі -1/3 ч.л.
  • Часник -2−3 зуб.
  • Рослинна олія — 3−4 ст.л.

Процес приготування вона докладно показала на відео.

Раніше фуд-блогерка Лілія Цвіт розповіла, як приготувати домашню тушонку, яка добре зберігається без холодильника і може стати паличкою-виручалочкою при приготуванні великої кількості страв.

Фото — скріншот