Факти
Похмільний суп

Легкий «похмільний» суп по-італійськи швидко відновить сили після успішного вечора

Ірина ГАЛ, «ФАКТИ»

24.05.2022 19:40

Італійська кухня відома не лише піцами, але й іншими цікавими стравами, як, наприклад, «похмільний суп».

Як стверджують автори «Кухні народів світу», легка та незвичайна страва допомагає швидко відновити сили після застілля.

Складові:

  • Чорний білий хліб — 200 г;
  • Твердий сир — 150 гр;
  • Яйця — 2 шт;
  • Бульйон — 1 літр;
  • Сіль, перець — до смаку.

Читайте також: «Найпростіша закуска, що не вимагає багато часу»: рецепт перцю по-італійськи від судді «МайстерШефа»

Приготування:

  • Хліб натерти на дрібній тертці.
  • Сир натерти на середній тертці.
  • Яйця збити із сіллю та перцем.
  • Все з'єднати та перемішати, щоб не утворилися грудочки.
  • Отриману масу підмішати у киплячий бульйон, довести до кипіння, розлити по тарілках.
  • Подавати гарячим.

Раніше шеф «Пекельної кухні» Алекс Якутов розповів як приготувати пасту за середземноморським рецептом — з мідіями.

Фото «Кухні народів світу»