Факти
Вівсянка з грибами «а-ля різотто» від Ектора Хіменеса-Браво: Гриша Решетник вже спробував (відео)

Вівсянка з грибами «а-ля різотто» від Ектора Хіменеса-Браво: Гриша Решетник вже спробував (відео)

Юлія ЛУГОВА, «ФАКТИ»

16.07.2022 16:34

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво, який розповів, як приготувати запіканку з цвітної капусти, вважає, що ранок має бути добрим, а сніданок — смачним.

Тому телекулінар вирішив поділитися рецептом своєї улюбленої вівсянки.

Для її приготування знадобляться:

  • печериці — 50 грам
  • гливи — 50 грам
  • вівсяні пластівці — 100 грам
  • вода — 200 мл
  • вершки — 50 мл
  • пармезан — 20 грам
  • сіль, перець

«А ти з чим любиш вівсянку? Пиши у коментарях», — звернувся Ектор до підписників — напевно він знав, якими будуть відповіді.

«Ням-ням», — відгукнувся першим телеведучий Гриша Решетник.

Не менш захопленими були відгуки й інших фоловерів — усі хвалили ідею нової страви, а також дякували Ектору за вишуканий рецепт.

А колега Ектора Володимир Ярославський вважає за краще готувати різотто з буряком.