Факти
паштет

Паштет з баклажанів: просто та смачно

Ольга СМЕТАНСЬКА, «ФАКТИ»

22.07.2022 19:50

Сезон баклажанів — улюблений сезон гурманів. Скільки різної смакоти з них можна приготувати! Ікру, баклажани на грилі, величезну кількість закусок. А чи пробували ви паштет з баклажанів? Його радить приготувати відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше поділилася рецептом паштету з волоських горіхів, яєць та цибулі.

— Ця страва неймовірно смачна, а готується легко та просто, — каже Елла Іванова.

Паштет з баклажанів

1 великий баклажан

2 зубчики часнику

1 столова ложка олії

Сіль

Перець

30 г горіхів

Зелень

Баклажан та часник запікаємо.

Очищаємо. Додаємо горіхи, олію, зелень, сіль та перець. Усе збиваємо блендером. І смачного!

— Які баклажани краще вибрати?

— Тверді, свіжі, в яких менше насіння.

— З чим порадите подавати паштет?

— З хлібом із цільнозернового борошна, підсушеним у тостері.

А кулінарка Марія Ігнатів поділилася рецептом ароматного печінкового паштету, який готується легко, а виходить смачним та ніжним.

Фото з альбому Елли Іванової