Факти
Помідори у власному соку

Помідори у власному соку: готуються швидко, з’їдаються за лічені хвилини

Вікторія МИКИТЮК, «ФАКТИ»

24.08.2022 21:57

За словами кулінарки Олени Черкевич, яка раніше розповіла, як приготувати запашний пиріг зі сливами, для цього рецепту вона бере великі м'ясисті рожеві помідори. Солі у рецепті немає! Це не помилка. Взимку викласти помідори на тарілку, додати нарізану ріпчасту цибулю, посолити до смаку та заправити запашною олією — і смакувати.

Інгредієнти (на 1 л банку):

  • помідори,
  • 1 ст. л. цукру,
  • 1 ст. л. оцту,
  • лавровий листок, чорний перець горошком.

Приготування:

На дно банки покладіть лавровий листок та декілька горошин перцю, щільно вкладіть нарізані часточками помідори, насипте цукор, влийте оцет. Стерилізуйте 20 — 25 хв. Закрутіть і вкрийте до повного охолодження.

Читайте також: Салат із зелених помідорів: порадуйте рідних пікантною закускою

Читайте також: Рецепт «Ледачої дружини» від Людмили Борщ — вечеря на швидкоруч, що ніколи не набридає (відео)

Фото: pixabay.com