Факти
суші-торт

Суші-торт «Філадельфія»: від справжніх ролів не відрізнити

Ірина АЛЕКСЄЄВА, «ФАКТИ»

28.09.2022 4:05

Багато людей люблять суші, але готувати їх та крутити роли — досить довго, тому виходом може стати шикарний суші-торт або салат на святковий стіл.

Він готується швидко та просто, а виходить смачно та дуже красиво.

Продукти
- рис 1,5 склянки
- червона риба 300 гр
- огірки 2−3 шт
- крем сир 200 гр
- листя норі 2 шт

Для заливки рису
- оцет яблучний 30−35 гр
- цукор 1 ст. л
- сіль 0,5 ч. л

Для заправки до рису оцет змішати з цукром й ретельно розмішати, додати у відварений рис.

Викласти шарами: половину вареного рису, промазати сиром (1/3 частина).

Потім дрібно нарізаний огірок, зверху половину дрібно нарізаної червоної риби. Промазати сиром.

Викласти залишки рису та додати сир.

Все утрамбувати та вирівняти.

Наступний шар — нарізаний кубиками авокадо.

Прикрасити рибою та кунжутом.

Забрати у холодильник, щоб салат просочився.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт «Львівського сирника» від телеведучої Лізи Глінської.