Факти
печінка

Рецепт смачної печінки від Ольги Матвєй: лише 15 хвилин — і вечеря для сім’ї вже на столі

Ірина АЛЕКСЄЄВА, «ФАКТИ»

20.01.2023 16:30

Блогерка з Маріуполя Ольга Матвєй любить готувати смачні страви з доступних та недорогих продуктів.

У свої рецепти кулінарка завжди вносить щось незвичайне, після чого знайома всім їжа стає вишуканою стравою, якою не соромно почастувати гостей.

Нещодавно Ольга запропонувала рецепт печінки з яблуками. Підійде як свиняча, яловича печінка, так і печінка птиці.

Продукти:
Печінка 1 кг
Яблука 2−3 шт
Цибуля 2−3 шт
Сіль та перець до смаку
Борошно 4 ст. ложки

Процес приготування блогерка записала на відео.

Раніше ми розповідали, як приготувати курячу печінку у медово-винному соусі.