Факти
Євген Клопотенко

Ваш рот буде у шоці: Клопотенко розкрив секрет приготування незвичайної страви з гороху

Ірина ГАЛ, «ФАКТИ»

05.05.2021 10:23

Відомий український телекулінар і переможець конкурсу «Мастер Шеф» Євген Клопотенко, який колись нагодував американців бджолами, розкрив українцям секрет приготування пюре, яке «шокує рот». Зробив він це традиційно в Instagram.

Для приготування цієї страви знадобиться варений горох, м'ята, сіль, вода і ананаси.

Горох з невеликою кількістю води, сіллю та м'ятою слід добре збити у блендері — він повинен стати ніжним та пухнастим.

Потім додати до страви трохи ананасів. Можна взяти і консервовані. Все — пюре готове!

Євген Клопотенко обіцяє, що після того, як ви його скуштуєте, «у вас зміниться сприйняття реальності».

«Ваш рот буде у шоці», — додає він.

Напередодні Великодня Євген Клопотенко поділився секретом приготування спеціальної національної страви, показавши, як готувати «верещаки».

Фото Євгена Клопотенко з соціальних мереж.