Факти
віденський шніцель

Справжній «Віденський шницель» від бабусі Емми: одна з найсмачніших та найпопулярніших страв австрійської кухні — обов'язково потрібно спробувати!

Ольга КОЙДО, «ФАКТИ»

26.01.2022 13:54

Після смачного торта «Пломбір», який можна зробити без випічки та міксера, рецепти від бабусі Емми стали дуже популярними. Тому сьогодні ми розкриємо її секрет приготування ще однієї смачної страви. Знайомтеся: «віденський шницель» — смачний і дуже простий у приготуванні, здатний прикрасити як святковий стіл, так і просту сімейну вечерю.

Віденський шницель від бабусі Емми

Інгредієнти:

  • яловичина (філе або стегнова частина) — 1 кілограм;
  • яйця — 2 штуки;
  • вершки — 2 столові ложки;
  • борошно для паніровки;
  • панірувальні сухарі;
  • олія рослинна — 250 грам;
  • сіль — 1 чайна ложка;
  • перець мелений (чорний або білий) — 0,5 чайної ложки

Детальна інструкція з приготування — у відео:

Якщо ви віддаєте перевагу пташиному м`ясу, то вам може підійти простий рецепт приготування соковитої запеченої індичої грудки.

Фото Pixabay