Факти
рулет

Мрія ласунчиків: рецепт легкого бісквітного рулету без борошна

Ольга ОХРИМЕНКО, «ФАКТИ»

01.02.2022 21:50

Ніжний бісквітний рулет із вершковою начинкою можна приготувати без борошна та цукру. Рецепт незвичайних ласощів наводить Telegram-канал Кулінарні хитрощі.

Легкий бісквітний рулет без борошна з сирною начинкою

  • Білки — 5 шт.;
  • Лимонний сік — 1 ч.л.;
  • Кукурудзяний крохмаль — 12 г;
  • Підсолоджувач (стевія);
  • Сир із йогуртом або вершковий сир;
  • Ягоди;
  • Горіхи терті.
  1. Збити білки з підсолоджувачем, додати лимонний сік, збивати 10 хвилин, додати крохмаль, збивати ще 40 секунд.
  2. Застелити деко пекарським папером, викласти білкову масу. Посипати горіхами.
  3. Випікати 20 хвилин при 170 градусах.
  4. Згорнути рулет, дати охолонути.
  5. У сир додати ягоди. Змастити рулет.
  6. Залишити на ніч у холодильнику.

Нагадаємо, аналогічно без борошна готується торт із бананом, йогуртом та сиром, а також банановий торт на крохмалі.