Факти
Салат без майонезу за рецептом Людмили Борщ: готується за лічені хвилини із простих та доступних продуктів, змітається гостями миттєво.

Салат без майонезу за рецептом Людмили Борщ: готується за лічені хвилини із простих та доступних продуктів, змітається гостями миттєво.

Юлія ЛУГОВА, «ФАКТИ»

05.02.2022 21:14

Відомий український фуд-блогер Людмила Борщ відома своєю прихильністю до простого приготування страв, включаючи, звичайно ж, салати.

Цього разу вона запропонувала поєднати в салаті болгарський перець, копчене м'ясо, моркву по-корейськи та консервовану кукурудзу.

Необхідні продукти:

  • червоний болгарський перець — 1 штука
  • морква по-корейськи — 200 г
  • копчена куряча грудка — 150 г
  • кукурудза — 4−5 столових ложок
  • петрушка
  • кріп
  • оливкова олія.

Перець нарізається соломкою, до нього додаються дрібно нарізана зелень, кубики копченого м'яса, морква подрібнена по-корейськи, консервована кукурудза.

Заправляється салат оливковою олією.

«Можна повечеряти лише цим салатом і ви будете ситі та задоволені», — пообіцяла блогер.

Нагадаємо, раніше блогери розповіли, як приготувати ще й огірки по-корейськи.