Факти
Яблучні слойки

«Лінива» булочка з листкового тіста та яблук: просто і оригінально (відео)

Ірина ГАЛ, «ФАКТИ»

30.04.2022 19:06

З листковим тістом можна приготувати і штрудель з куркою, сиром та грибами, і «ліниві» булочки з яблуками.

Як стверджують автори кулінарного каналу «Копилка рецептов», вони випікаються досить швидко — потрібно трохи часу на підготовку та 20 хвилин у духовці.

Складові:

  • 500 гр листкового тіста;
  • 2 яблука;
  • Яйце;
  • Цукор;
  • Кориця за бажанням.

Читайте також: Листкові тарталетки з яблуками: швидко готуються і швидко зникають

Приготування:

  • Яблука нарізаємо на кружечки. Видаляємо серцевину.
  • Листкове тісто трохи розкочуємо і нарізаємо на смужки.
  • Обгортаємо яблука тістом, змащуємо жовтком, посипаємо цукром, і корицею за бажанням.
  • Ставимо у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

Про те, як з листковим тістом можна приготувати пиріг із сосисками, читайте на нашому сайті.

Фото — скріншот