Факты

Вельмишановний леонiде даниловичу!

10.08.2004 0:00

Вiд iменi Федерацiї футболу України маю честь щиро привiтати Вас iз Днем народження!

Українська громадськiсть пiдтримує Ваше прагнення сформувати сильну державну владу, демократичне, правове спiвтовариство, змiцнити права i свободу людини як найвищу цiннiсть. Ваша 10-рiчна дiяльнiсть на посадi глави держави -- для всiх взiрець справжнього патрiота, закоханого в нацiю, духовну красу України, котрому вдалося досягти потужних перетворень у справi стабiлiзацiї полiтичних, економiчних i соцiальних процесiв у країнi.

Ми пишаємося тим, що поступальна iнтеграцiя України до європейського i свiтового спiвтовариства пов'язана з Вашим iм'ям i сприяє пiдвищенню авторитету країни в свiтi, змiцненню її мiжнародних зв'язкiв, традицiйного почуття взаємної поваги i дружби з iншими народами.

Нацiональна федерацiя особливо високо цiнує Ваш зважений пiдхiд, батькiвську турботу та розумiння необхiдностi розвитку вiтчизняного футболу, що сприяє його популяризацiї у мiжнародному спiвтовариствi. Завжди приємно вiдчувати Вашi щирiсть, теплоту i пiклування за розвиток улюбленої гри мiльйонiв у нашiй державi.

Бажаємо Вам мiцного здоров'я, натхнення, щастя i бадьоростi. Удачi в усiх починаннях i наполегливостi в досягненнi поставленої мети!

З повагою

народний депутат України, президент Федерацiї футболу України, член Виконкому УЄФА Григорiй Суркiс