ПОИСК
Спорт

Привітав трьома мовами: милі різдвяні фото сім'ї футболіста збірної України

17:31 25 грудня 2021
Руслан Малиновський із сім'єю

Півзахисник «Аталанти» та збірної України Руслан Малиновський, якого одноклубник жартома обізвав неприємним словом, привітав уболівальників клубу з Різдвом.

«Бергамаскі» зробили яскраве відео, на якому футболісти передають свої вітання рідними мовами — Малиновський звернувся до фанатів українською та італійською.

Також Руслан привітав усіх із різдвяними та новорічними святами милою сімейною фотосесією. Під знімками, які розмістила на своїй сторінці в Instagram дружина футболіста Роксана, уже стоять підписи англійською та італійською мовами.

Також кохана Малиновського, у шлюбі з яким виховує дворічну дочку Олівію, у черговий раз освідчилася в коханні спортсмену, наголосивши на його надзвичайній якості. "Хочете подивитися на людей, які щасливі і на фото, і в житті? Ось вони, ми! Хочеться сказати спасибі найкращому чоловікові та татові. Адже в нас, завдяки тобі, не буває сварок. Це так дивно звучить, але це правда. За все наше життя мій чоловік ніколи не кричав на мене, навіть якщо я була неправа. Це золота людина у всіх сенсах, і Бог винагороджує його за терпіння та працю», – написала дівчина.

Зазначимо, що в нинішньому сезоні Малиновський провів за клуб 22 матчі в усіх турнірах, у яких забив 5 м'ячів, а зі збірною України посів друге місце у відбірній групі на ЧС-2022 та завоював право зіграти у стикових матчах за право виходу до фінальної частини мундіалю, які відбудуться навесні наступного року

Раніше «ФАКТИ» повідомляли, що Роналду зібрав усіх членів сім'ї на Різдво та одягнув на святкування піжаму.

РЕКЛАМА

976

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів