Факти
Шпинатні млинці

Шпинатні млинці: смачна страва для тих, хто боїться набрати зайву вагу

Вікторія МИКИТЮК, «ФАКТИ»

20.05.2022 22:40

Рецептів млинців безліч. Шпинатні мають неймовірний оливковий колір, тонесенькі, наче паперові, а ще легкі та дуже смачні. Приготувати страву радить дієтологиня Марія Ільків.

Інгредієнти:

  • Молоко 200 мл
  • Яйця 2 шт.
  • Шпинат 50 г
  • Борошно 50 г

Готуємо:

Яйця збити, додати молоко. Продукти повинні бути кімнатної температури. Шпинат подрібнити блендером та додати до маси. Посолити. Смажимо млинці з обох боків.

Загортаємо конвертиком.

Раніше «ФАКТИ» розповідали, як приготувати яєчню з горіхами по-грузинськи.

Читайте також: Неймовірний тертий пиріг «Ягідний» або «Віденське печиво»: підійдуть будь-які ягоди, навіть заморожені (відео)