Факти
бутерброд

Бутерброди зі смаком червоної ікри: недорого та смачно

Ольга СМЕТАНСЬКА, «ФАКТИ»

27.11.2022 22:30

Червона ікра зараз далеко не всім по кишені. Але, виявляється, можна спробувати відтворити її смак.

Секретами приготування ласощів поділилася кулінарка із Кривого Рогу Елла Іванова.

«Весь секрет у тому, що потрібно запекти моркву до карамельного кольору, -- каже Елла Іванова. — Додавайте її в намазку і пробуйте. Особисто мені смак дуже нагадує червону ікру. Спробуйте поекспериментувати на кухні й ви. Думаю, вам теж сподобається».

Бутерброди зі смаком червоної ікри

  • 1 оселедець
  • 100 г плавленого сиру
  • 40 г вершкового масла
  • 1 велика морква

Приготування:

Моркву очищаємо та нарізаємо. Додаємо трохи рослинної олії та добре запікаємо в духовці (відварна морква не підійде!).

Далі все просто.

Оселедець очищаємо. Усі інгредієнти завантажуємо в блендер і збиваємо.

Доповнюємо отриманою масою скибочку хліба або батона.

Це дуже смачно!

Нагадаємо рецепт різнокольорового і смачного бутерброда по-італійськи.

Фото з альбому Елли Іванової.