- 22:28 Ці речі варто прибрати перед приходом гостей: чому деякі нюанси дуже важливі
- 22:01 Наймодніше морозиво: готується миттєво
- 21:32 Селена Гомес відповіла на чутки про зраду її нареченого Бенні Бланко
- 21:25 «Шахтар» у серії пенальті переміг «Динамо» і став 15-разовим володарем Кубка України: відеоогляд матчу
- 21:01 Пересадка квітучої полуниці: як це зробити, щоб не втратити врожай
- 20:45 «У своїх роботах прагну передати подих миті», — художниця Ольга Ковтун
- 20:33 Його відрізняли турбота та працьовитість: на Сумщині загинув воїн з Прикарпаття
- 20:06 Ідеальний медовик, який завжди виходить: приготуйте, бо дуже смачно
- 19:46 Мобілізація по-новому: що змінилося з травня для військовозобов’язаних
- 19:19 Як припинити пити: відомий блогер попросив про допомогу
- 19:12 Міськрада Одеси витрачає мільйони бюджетних коштів на проектування, хоча я готовий оплатити роботи на Інклюзивному пляжі приватним коштом, — Юрій Дегас
- 18:59 Дівам — «Паж Кубків» та несподівані новини, Козерогам — «Сімка Мечів» і обережність: Таро-прогноз на четвер, 15 травня
Книга рецептів
19:50
—
29 грудня 2021
Ольга Матвій з Маріуполя запропонувала рецепт салату «Рукавичка» — чудової та ситної страви до новорічного столу

Після того, як кулінарний блогер Людмила Борщ порекомендувала господаркам приготувати на Новий рік салат «Мірабелла», її колега Ольга Матвій поділилася рецептом салату «Рукавичка», який буде доречним до новорічного столу.
Інгредієнти:
Тісто шарове 150 гр
Морква 1 шт
Цибуля 1 шт
Крабові палички 250 гр
Кріп 3−4 гілочки
Консервована горбуша 200 гр
Сир 150 гр
Майонез до смаку
Яйця 5 шт
Червона ікра для декору
Як писали «ФАКТИ», раніше кулінарний блогер Ольга Матвій розповіла, як приготувати незвичайну закуску із серцем та корейською морквою.
14478Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів