Факти
печиво

Всього кілька інгредієнтів: готуємо швидке та корисне печиво

Вікторія МИКИТЮК, «ФАКТИ»

19.01.2023 22:00

Коли хочеться чогось до чаю, на допомогу приходить цей рецепт. Швидко, смачно та доступно. «Крім того, випічку оцінять і ті, хто хвилюється не набрати зайвих кілограмів, тому що вона готується без цукру та яєць», — пише фудблогерка Наталя Геряк, яка раніше радила приготувати апельсиновий кекс.

Складові:

  • 3 склянки борошна
  • 1 склянка сметани
  • 250 г маргарину
  • повидло, мак, шоколад
  • склянка — 250 мл

Приготування:

З вказаних продуктів замісити тісто. Відправити у холодильник на 1 годину. Розкачати приблизно 0.5 мм. Нарізати квадратами, викласти повидло. Випікати при температурі 180 градусів приблизно 22−25 хв.

Нагадаємо рецепт яблучного пляцка від пані Наталі Геряк.