Факти
рулети

Смачна закуска для красунь на 8 Березня від «красуні з ляльковим голосом»: рулетики з вершковим сиром та червоною рибою (відео)

Ірина АЛЕКСЄЄВА, «ФАКТИ»

05.03.2023 13:49

Блогерка Alina FooDee, яка нещодавно радувала рецептом млинців «4 на 4», розповіла як приготувати рулет зі шпинату з вершковим сиром та червоною рибою.

Такі рулетики, на думку блогерки, дуже сподобаються тим, хто стежить за фігурою. Вони чудово підійдуть й до святкової вечері 8 Березня.

Продукти:
Яйце — 3 шт.
Сіль — ¼ ч.л.
Шпинат — 150 г
Борошно — 50 г

Вершковий сир Philadelphia — 300 г
Червона риба — 200−250 г
Лимонний сік — 1 ст.л.

Приготування:

Розділити яйця на білки та жовтки.

Додати жовтки до шпинату. Підійде як свіжий, так і заморожений шпинат. Додати сіль.

Подрібнити за допомогою блендера. Додати борошно.

Окремо збити білки до стійкої білої піни. Додати білки до шпинату.

Розрівняти тісто на пергаменті, щоб вийшов прямокутник.

Випікати 10−12 хвилин при 180 °C.

Накрити шпинатний бісквіт рушником.

Додати лимонний сік у вершковий сир. Змастити корж вершковим сиром. Викласти шматочки риби.

Згорнути у рулет, загорнути у пергамент й покласти в холодильник на 2 години.

Нарізати рулет на шматочки.


Нагадаємо, відома кулінарка Ліза Глинська розповіла, як приготувати картопляні зрази з грибами. Страва чудово підійде у дні Великого посту.