Факти
крабові котлети

Ситно та корисно: готуємо крабові котлети

Вікторія МИКИТЮК, «ФАКТИ»

05.03.2023 22:00

Якщо вам хочеться порадувати родину новою та корисною стравою, то крабові котлети стануть ідеальним рішенням. Вони сподобаються абсолютно всім членам вашої сім'ї, а ще не додадуть на вашій талії жодного зайвого сантиметру. Таку страву можна їсти і на обід, і на вечерю. Поєднувати із салатами або свіжими овочами, чи з гарніром з улюбленої крупи, ділиться українська дієтологиня Катерина Черкаська.

Інгредієнти:

  • Крабові палички — 100 г
  • сир кисломолочний — 40 г
  • яйце — 1 шт.
  • сир твердий — 20 г
  • розпушувач — ¼ ч. л.
  • борошно вівсяне/цілозернове — 1 ст. л.
  • зелень (зелена цибуля, кріп) — до свого смаку
  • спеції — до смаку

Приготування:

Перебиваємо блендером палички, кисломолочний сир, яйце. Далі додаємо борошно, розпушувач та твердий сир. Смажимо котлети з двох сторін до золотистого кольору або запікаємо.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт рулетиків з червоною рибою ірозповідали, як приготувати запечені яйця по-швейцарськи.