Факти
Торт

Домашній торт «Чебурашка» від Ірини Хлєбнікової: просто та дуже смачно (відеорецепт)

Ірина ГАЛ, «ФАКТИ»

27.04.2023 13:29

Фуд-блогерка Ірина Хлєбнікова, яка раніше поділилася рецептом пирога, який можна приготувати з будь-яким варенням, розповіла, як приготувати торт «Чебурашка».

За її словами, торт виходить м'яким та просоченим, за структурою він нагадує велику шоколадну цукерку.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • 400 г борошна;
  • 300 г цукру;
  • 1 велике яйце;
  • 225 г вершкового масла;
  • 50 г какао-порошку;
  • 50 г сметани;
  • Дрібка соди;
  • 10 г розпушувача для тіста;
  • 8 г ванільного цукру;
  • Дрібка солі.

Для крему:

  • 700 г сметани жирністю 20% та вище;
  • 200 г цукрової пудри;
  • 3 ст. ложки розчинного какао (50 г);
  • 8 г ванільного цукру.

З цих інгредієнтів виходить торт вагою 1,8 кг.

Детальний процес приготування вона показала на відео.

Раніше відома кулінарка Ліза Глинська розповіла, як вона готує торт «Мурашник» з карамельним кремом.

Фото — скріншот