- 21:59 Фантастично смачний салат зі спаржею: такого ви ще не куштували
- 21:29 «Мені не подобається»: Гвінет Пелтроу розповіла про свої стосунки з Меган Маркл
- 21:02 Малина виросте великою та солодкою: полийте її цим простим добривом
- 20:35 Пішов в ЗСУ після того, як росіяни вбили маму: на війні загинув 22-річний воїн із Сумщини
- 20:09 Свіжість у кожному шматочку: простий, корисний та смачний салат за лічені хвилини
- 19:54 Скорпіонам — «Королева Пентаклів», Козорогам — «Король Кубків», а Тельцям — «Верховна Жриця»: Таро-прогноз та поради карт на 22 травня
- 19:46 Вперше показали стрільбу «супергармати» Кім Чен Ина: про що сказали кадри спеціалісту
- 19:21 Мирні переговори чи пастка часу: США надають кремлю перевагу у війні
- 19:08 Приречені на злидні? Чому індексація не рятує пенсіонерів від бідності
- 18:58 «Чекаю на дзвінок»: популярна модель та волонтерка подала заявку на «Холостяка»
- 18:57 Відмовляють у праві на існування: євродепутат про переслідування росією українців на ТОТ
- 18:45 Подорожчання до кінця року не очікується: названо ТОП-5 продуктів харчування зі стабільною ціною
Книга рецептів
14:17
—
22 лютого 2023
Пиріг з варенням від Ірини Хлєбникової — простий та швидкий у приготуванні

Фуд-блогерка Ірина Хлєбнікова, яка раніше розповідала, як приготувати популярний турецький десерт, поділилася швидким рецептом пирога, який можна приготувати з будь-яким варенням.
«Такий пиріг — справжня паличка-виручалочка, коли немає часу, а хочеться приготувати щось смачне до чаю. І чудова можливість розвантажити холодильник, використавши залишки варення та кисломолочних продуктів», — стверджує вона.
Інгредієнти (на форму 24 см):
- 1 склянка будь-якого варення;
- 1 склянка кефіру, молока, йогурту, сметани чи суміші зазначених продуктів;
- Цукор — за смаком (у автора — 2 ст. ложки);
- 2 середні яйця;
- 50 мл рослинної олії;
- 1,5−2 склянки борошна (залежно від густоти варення, у автора — 300 г);
- Ванілін на кінчику ножа;
- ¼ ч. ложки соди;
- 10 г розпушувача для тіста;
- Цукрова пудра для посипання пирога.
Читайте також: «Тигровий торт» від Ірини Хлєбнікової: смачний десерт зі світлими та шоколадними коржами, заварним кремом та бананами
Приготування:
- Варення додати до молочних продуктів, розчинити у суміші соду.
- Збити яйця з ваніліном і цукром, вмішати олію і додати кефір з варенням.
- Вмішати розпушувач і борошно. Тісто має вийти таким, що ллється, але не рідким.
- Дно форми застелити папером для випічки, боки змастити олією та присипати борошном.
- Вилити у форму тісто та випікати близько 50 хвилин у духовці, попередньо розігрітій до 180 градусів.
- Дати охолонути, перед подачею посипати цукровою пудрою.
Раніше Ірина Хлєбнікова розповідала, як приготувати курячі млинці, які подають із грибним соусом.
Фото — скріншот
1204Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів