Факти
Салат «Красуня»

Салат «Красуня» без майонезу: страва на свята і на кожен день для дівчат і жінок, які контролюють свою вагу (відео)

Іван МОЗГОВИЙ, «ФАКТИ»

24.10.2023 16:05

Кожній господині хочеться здивувати своїх гостей чимось незвичайним та смачним, наприклад, відбивними за рецептом Самвела Адамяна, які можна подавати гостям щодня або на свята.

Ще однією такою стравою, яка досить ситна, але ідеально підходить і для буднів, і для свят, може стати «Красуня» — салат без майонезу з копченою куркою, пекінською капустою, грушею та горіхами, пише am-journal.biz.

Всі інгредієнти салату «Красуня» ідеально поєднуються між собою, створюючи гармонію смаку. А завдяки низькому вмісту калорій його можуть споживати навіть молоді красуні, які постійно контролюють свою вагу.

Інгредієнти:

- 350 г курки копченої
- 350 г капусти пекінської
- 1 груша
- 50 г горіхів волоських
- 5 ст. л. олії рослинної
- 2 ч. л. гірчиці французької, зернистої
- 1 ч. л. перцю чорного меленого
- сіль за смаком

Покрокова інструкція:

1. Нарізаємо копчену курку кубиками.
2. Нарізаємо пекінську капусту (зелену частину).
3. Нарізаємо грушу.
4. Поєднуємо нарізані продукти. Додаємо в салат з пекінської капусти, копченої курки та груші подрібнені горіхи, перемішуємо.
Готуємо заправку для салату: перемішуємо олію з французькою гірчицею і меленим перцем. Поливаємо салат із куркою заправкою, ще раз перемішуємо.
5. Святковий салат «Красуня» з копченою куркою, пекінською капустою, грушею та горіхами готовий.
Приємного вам апетиту!

Раніше «ФАКТИ» писали, як приготувати салат із тунцем та болгарським перцем.