Хіт жовтня — салат із тунцем і болгарським перцем: просто і смачно
Осінь — час теплих салатів. Вони вже з'явилися в меню практично всіх ресторанів. Але набагато дешевше приготувати таку страву в домашніх умовах. І якщо у вас є натхнення, зробіть це найближчими днями.
Рецептом смачного теплого салату з «ФАКТАМИ» поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше пропонувала приготувати теплий салат із картоплею, виноградом і цибулею.
- Дуже красивим вийде салат, якщо червоний болгарський перець наріжете соломкою, — каже Ардія Діаманті. — Консервований тунець раджу завжди мати на кухні. Він чудово доповнить салати з картоплею та буряком. Теплий салат гарний тим, що не лише смачний, а й ситний. Цей різновид салатів особливо затребуваний восени та взимку. Влітку теплі салати зі зрозумілих причин непопулярні.
Теплий салат із болгарським перцем і тунцем
- Тунець — баночка
- Перець болгарський — 1 шт.
- Рис — склянка
- Цибуля червона ріпчаста -1 шт.
- Оливкова олія — за смаком
- Сік половинки лимона
- Базилік — за смаком
Відварити рис. Додати тунець і болгарський перець із цибулею. Заправити оливковою олією з соком лимона. Доповнити салат свіжим базиліком.
І смачного!
Нагадаємо рецепт курячих сердечок зі сметаною.
Фото з альбому Ольги Сметанської
5532Читайте нас у Facebook