Додайте гімалайську сіль, суміш перців і часник: «майстершеф» Самвел Адамян поділився секретом приготування відбивних
Учасник кулінарного шоу «МайстерШеф» Самвел Адамян, який раніше розповів, як приготувати на зиму салат із баклажанів та перцю, поділився з фоловерами секретом приготування смачних відбивних зі свинини.
На своїй сторінці в соцмережах він назвав лише кілька інгредієнтів, які зроблять м'ясо м'яким та соковитим.
Інгредієнти:
- Свинина;
- 250 г води;
- Гімалайська та морська сіль — за смаком;
- Суміш перців — за смаком
- Часникові гранули або подрібнений часник — за смаком.
Приготування:
- Шматочки м'яса відбити, щоб вони були не дуже тонкими.
- У воду додати сіль, перець та часник.
- Замаринувати м'ясо.
- Готувати з замаринованого м'яса улюблену страву — відбивні, м'ясо по-французьки або якусь іншу страву.
Самвел Адамян стверджує, що така підготовка м'яса запобігатиме його «скукожуванню» при приготуванні, як це буває з просто відбитими молоточком шматочками.
«М'ясо буде дуже смачним. Воно просочиться всіма цими спеціями. Якщо ви хочете відбивні, то просто вмочуйте шматочки в борошно та яйце. Це буде шикарно. Вода, в якій вони маринувалися, піде. Відбивні вийдуть соковитими та смачними», — каже кулінар.
Матеріал про те, яку страву на сніданок найбільше любить співачка Софія Ротару та її рідні, читайте на нашому сайті.
Фото — скріншот
2127Читайте нас у Facebook