Факти
Хек у шубці з квашеної капусти

Хек у шубці з квашеної капусти: ситна та корисна вечеря

Вікторія МИКИТЮК, «ФАКТИ»

23.03.2024 20:16

Якщо ви любите експерименти на кухні, то ця страва саме те, що вам обов’язково вдасться. Для приготування необхідний мінімум інгредієнтів, тому рецепт ще й бюджетний, ділиться кулінарка Валентина Панасюк, яка раніше пропонувала приготувати неймовірно смачну скумбрію.

Продукти:

  • Риба (хек) — 700 г (почищеної)
  • 2 великі цибулини
  • 0,5 літрової банки квашеної капусти
  • 0,5 л води

Приготування:

В форму викласти склянку квашеної капусти. Зверху — половину смаженої цибулі. Викласти обсмажену до пів готовності рибу. Перед смаженням її трохи посолити, щоб постояла. А потім обваляти у борошні. На верх знов смажену цибулю і решту капусти. Залити склянкою води. Накрити фольгою. Запікати при температурі 180 градусів приблизно 40 хвилин.

Нагадаємо рецепт капустяної мусаки по-болгарськи.