ПОИСК
Політика

Дорогi школярi та батьки!

0:00 27 травня 2000
Інф. «ФАКТІВ»
Свято останнього дзвоника -- одне з останнiх весняних свят, яке за своїм значенням — серед найголовнiших у роцi.

Цими днями в кожнiй школi та майже в кожнiй сiм'ї -- своєрiднi веснянi жнива. Школярi, їхнi батьки та вчителi збирають урожай знань, який разом сiяли й плекали впродовж навчального року.

I цей врожай обов'язково має бути добрим. Адже школа завжди була й залишається чи не єдиним закладом, який на рiвнi з сiм'єю закладає морально-правовi цiнностi нового поколiння, якому завтра ставати до керма державного корабля й вести його у невiдомий вир випробувань.

Нинi ми розбудовуємо свою державу. На що ж спертися в цiй новобудовi? На досвiд i вмiння старшого поколiння? На енергiю та творчий запал молодi? Безперечно. Але в завтрашнiй день треба вирушати ще й зi впевненiстю, що на змiну теперiшнiм будiвничим України прийдуть гiднi наступники. Саме таких повинна виховувати школа.

Нашу рiдну державну хату, на переконання членiв «Трудової України», треба зводити на трьох головних пiдвалинах: працi, iнтелектi та патрiотизмi. Роль школи у формуваннi кожної з цих трьох цеглин не можна переоцiнити. Вона є не тiльки формальним навчальним закладом, а й першою справжньою життєвою школою для наймолодших громадян України. Саме їм -- найпершi вiтання. З роси й води вам, нашi юнi українцi! Виростайте розумними, добрими, порядними й гордими за свiй народ, який ви повиннi гiдно продовжити у третьому тисячолiттi.

РЕКЛАМА

Такi ж теплi вiтання «Трудова Україна» адресує батькам, без чиїх щоденних невсипних турбот годi було б i говорити про повноцiнне юне поколiння. Зичимо вам, дорогi батьки, терпiння, оптимiзму й упевненностi, що спiльними зусиллями можна подолати будь-якi життєвi випробування.

Окремi слова вдячностi -- на адресу освiтян. Останнiми роками, на жаль, їхня благородна професiя втратила престижнiсть. Робота вчителя чимдалi менше приваблює молодь, вiдлякує невеликою зарплатнею, слабким соцiальним захистом, а мiж тим вона вимагає високого професiоналiзму та повної самовiддачi, яким ганебно низький рiвень оплати працi аж нiяк не вiдповiдає. Але ж треба вистояти!

РЕКЛАМА

Ми не можемо опускати рук i повиннi разом протистояти негараздам. Головне -- повiрити у власнi сили та можливiсть змiнити життя на краще. Ми, народнi депутати групи «Трудова Україна», добре це усвiдомлюємо. Серед нас немає всесильних чарiвникiв, якi одним помахом можуть дати всьому лад, встановити благополуччя й достаток. Але спiльними зусиллями, усiм, як кажуть, миром ми спроможнi таке диво створити.

А поки дорослi трудитимуться, гомiнка юнь нехай вчиться, набирається знань i досвiду, якi у дорослому життi стають просто безцiнними.

РЕКЛАМА

Нехай назавжди залишиться в пам'ятi кожного школяра цей останнiй травневий шкiльний дзвоник, щоб нагадувати потiм не лише про найчудовiшi шкiльнi роки, а й про ту велику вiдповiдальнiсть, що чекає сьогоднiшнiх i завтрашнiх випускникiв, вiд яких, без перебiльшення, залежатиме невдовзi доля держави.

Зичу всiм вам щастя й добра, легкої науки й приємного вiдпочинку!

Бажаю здоров'я, радостi, вiри в себе та свої сили!

Нехай панує мiж нами злагода й порозумiння!

З повагою, керiвник депутатської групи «Трудова Україна» Iгор Шаров

264

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів