- 22:28 Як вибрати фініки: є фактор, який ви не враховуєте
- 22:01 Неймовірно смачні в'ялені овочі: за цим рецептом готуються легко та просто
- 21:31 Латиноамериканська двійниця Брітні Спірс — фаворитка на роль у біографічному фільмі про співачку
- 21:01 Як перевірити, чи була полуниця обприскана: цей спосіб «розкаже» вам правду
- 20:44 «Штрудель з лососем, поданий з соусом зі сметани з цедрою лимона та кропом, — це неймовірно смачно», — кулінарка Оксана Вознюк
- 20:32 «Боронив країну на Курському та Сумському напрямках»: російські окупанти вбили захисника з Житомирщини
- 20:06 Курячо-овочевий пиріг: такий соковитий, що аж тане у роті
- 19:54 Близнюкам — «Королева Пентаклів», Терезам — «Сонце», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 17 червня
- 19:45 Очей не можна відвести: мережа в захваті від Наталі Могилевської у купальнику
- 19:32 На сцену повертатись на планує: стало відомо, чи загрожує Аллі Пугачовій заборона на в’їзд до Латвії
- 19:18 Щонайменше півтора року: скільки часу піде у рф на ремонт пошкоджених літаків Ту-160М
- 19:05 Пенсії в Україні — кому стаж зарахується у подвійному розмірі
В Киев прибыл главный фаворит "Евровидения-2017"

В четверг вечером в аэропорт «Борисполь» прилетела команда итальянского участника «Евровидения-2017» Франческо Габбани, который, по версии букмекеров, имеет наибольшие шансы на победу в песенном конкурсе в этом году.
По информации Апострофа, встретить Габбани в аэропорту прибыло много журналистов, однако он не выходил к прессе в течение 40 минут, после чего ответил на пару вопросов и уехал в сопровождении трех полицейских автомобилей.
По словам итальянца, он пока что не хочет думать, действительно ли сможет оправдать надежды букмекеров.
До прилета в Киев Габбани успел выучить самые важные, по его мнению, украинские слова — «горилка» и «борщ».
Выступать представитель Италии на конкурсе будет в финале 13 мая, поскольку Италия является одной из стран-организаторов «Евровидения».
А 4 мая стало известно, что все билеты на финал «Евровидения-2017» уже проданы.
2544Читайте нас у Facebook