- 16:07 Полуниця у желе: неймовірно ніжний десерт для любителів «Битого скла»
- 15:38 Де і коли дивитись онлайн фінал Ліги Європи «Тоттенхем» — «Манчестер Юнайтед»: розклад трансляцій та ставки букмекерів
- 15:23 В Україні дешевшає один важливий овоч
- 15:01 Я стану частиною армії: Ектор Хіменес-Браво вразив зізнанням
- 14:49 Надбаний у росії та білорусі трудовий стаж віднині враховуватимуть при призначенні пенсії в Україні, — рішення Кабміну
- 14:21 Будемо чинити опір: чергова скандальна заява Орбана щодо членства України в ЄС
- 13:52 Європейські лідери намагаються утримати Трампа від поспішних домовленостей з путіним
- 13:32 Вічна війна: в Європі повідомляють, що влада України готується до багаторічного протистояння з рф
- 13:11 Володар «Золотого м'яча» купив собі дуже дороге авто за половину денної зарплати
- 13:05 Ліниві пиріжки: простий рецепт ситної страви, яку можна приготувати за 15 хвилин
- 12:46 «Розмови про війни, в яких знову й знову воюватимуть наступні покоління українців, створюють хибне відчуття безнадії, а саме цього прагне ворог», — Валерій Пекар
- 12:42 Окупанти вдарили по гідротехнічних спорудах та прикордонних селах на Сумщині
Что приготовить в жару: легкий рецепт от Давида Черкасского

Создатель мультфильмов «Остров сокровищ», «Приключения капитана Врунгеля» и «Доктор Айболит» Давид Черкасский создает не только анимационные шедевры, но и кулинарные. Его друзья рассказывают, что ни один ресторанный борщ не сравнится с борщом Давида Яновича. А в жару он готовит великолепный свекольник.
— Он просто фантастический, — рассказал Давид Черкасский «ФАКТАМ». — Приготовьте — не пожалеете!
Рецепт свекольника от Давида Черкасского
Возьмите две молоденькие свеколки и две морковки, полголовки капусты, лук. Свеклу очистить, бросить в кипящую воду, туда же — капусту и мелко нарезанный лук. Варите до готовности. Затем нужно вынуть свеклу и добавить в отвар томатную пасту или борщевую заправку. Порежьте свеколку — и в овощной бульон! Поместите все это на сутки в холодильник.
При подаче Давид Черкасский советует добавить немного сметаны и свежую зелень — укроп, петрушку, кинзу. Также режиссер рекомендует к блюду поджарить ломтики украинского хлеба.
И приятного аппетита!
Напомним, ранее «ФАКТЫ» публиковали легкий рецепт овощного торта от Раисы Недашковской.
Фото Сергея Тушинского
1606Читайте нас у Facebook