ПОИСК
Спорт

У григорiя суркiса — день народження!

0:00 4 вересня 2007
Інф. «ФАКТІВ»

Вельмишановний Григорiю Михайловичу!

З приводу Вашого Дня народження махмо велику честь i чудову нагоду вiд iменi всiєї динамiвської сiм'ї поздоровити Вас, виважену толерантну особистiсть, шляхетну, порядну i просто чудову Людину! Людину, котра, як i ми, закохана у футбол.

Динамiвцi завжди iз вдячнiстю будуть пам'ятати, що в перших рядах тих, хто на початку 90-х утримав на плаву тонучий корабель славетної команди i згодом перетворив iї на європейський суперклуб, були й Ви, вельмишановний Григорiю Михайловичу. Євро-2012 в Українi i Польщi, успiх нацiональної збiрної нашої країни на свiтовому форумi в Нiмеччинi, а молодiжної команди — на європейськiй першостi в Португалiї, помiтне зростання внутрiшнього чемпiонату, бурхливий розвиток дитячого та юнацького футболу, будiвництво нових стадiонiв — навряд чи все це було б можливо без президента ФФУ Григорiя Суркiса.

Ми особливо пишаємося також тим, що Ви, людина з динамiвським серцем, нинi гiдно представляєте футбольну Україну у керiвних органах ФIФА й УЄФА. Цього святкового дня бажаємо Вам мiцного здоров'я, щастя i нових звершень у всiх Ваших благородних справах!

РЕКЛАМА

 

Президент ФК «Динамо» (Київ)» Iгор СУРКIС,

РЕКЛАМА

головний тренер Анатолiй ДЕМ'ЯНЕНКО,

капiтан команди Сергiй РЕБРОВ

РЕКЛАМА

 

«ФАКТЫ» от имени миллионов своих читателей присоединяются к поздравлениям в адрес президента Федерации футбола Украины. Мира, добра и процветания Вам и Вашим близким, Григорий Михайлович.

185

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів