- 14.07 22:34 Володар «Золотого м'яча» майже у 40 років підписав контракт із європейським грандом
- 14.07 22:27 Як їсти знамениті ласощі французької кухні: правила етикету допоможуть вам почуватися комфортно
- 14.07 22:00 Банановий пиріг — ніжний смак літа: готується дуже просто
- 14.07 21:31 Серце розривається: Селена Гомес порушила мовчання у соціальних мережах
- 14.07 21:02 Вони їдять піцу та пасту щодня, але не набирають вагу: ці секрети італійців ви точно не знали
- 14.07 20:45 «З моїми вітражними годинниками не раз траплялися дива», — мисткиня Марія Румілова
- 14.07 20:32 Був активним учасником Революції Гідності: під Покровськом загинув захисник із Тернопільщини
- 14.07 20:07 Готуємо домашній аґрусовий сік: він освіжаючий та повний вітамінів
- 14.07 19:55 Тельцям — «Маг», Ракам — «Вищий Суд», а Козорогам — «Місяць»: Таро-прогноз та поради карт на 15 липня
- 14.07 19:38 Північна Корея поставила росії величезну кількість снарядів калібру 152 мм: цифра шокує
- 14.07 19:15 Копія татка: популярна акторка показала відпочинок з маленьким сином
- 14.07 19:13 50 днів на мирну угоду або 100% тарифи рф, — Трамп
Вареная морковь полезнее сырой
Інф. «ФАКТІВ»
В ней содержится в три раза больше антиоксидантов — веществ, препятствующих старению
Во время исследований ученые из Университета Арканзаса (США) выяснили, что в вареной моркови в три раза больше антиоксидантов, защищающих организм от старения и опухолевых заболеваний, чем в сырой. Сразу после варки эффективность овоща повышается на 34 процента и возрастает в первую неделю хранения. Оказывается, при хранении вареной моркови и морковного пюре в них образуются новые химические соединения с высокой антиоксидантной активностью. Кожура также очень полезна. Поэтому чистить морковь не рекомендуется. Достаточно ее хорошо помыть.
Подготовила Анна АНТОНОВА
474Читайте нас у Facebook
Наступний матеріал
Новини партнерів