- 14.07 22:34 Володар «Золотого м'яча» майже у 40 років підписав контракт із європейським грандом
- 14.07 22:27 Як їсти знамениті ласощі французької кухні: правила етикету допоможуть вам почуватися комфортно
- 14.07 22:00 Банановий пиріг — ніжний смак літа: готується дуже просто
- 14.07 21:31 Серце розривається: Селена Гомес порушила мовчання у соціальних мережах
- 14.07 21:02 Вони їдять піцу та пасту щодня, але не набирають вагу: ці секрети італійців ви точно не знали
- 14.07 20:45 «З моїми вітражними годинниками не раз траплялися дива», — мисткиня Марія Румілова
- 14.07 20:32 Був активним учасником Революції Гідності: під Покровськом загинув захисник із Тернопільщини
- 14.07 20:07 Готуємо домашній аґрусовий сік: він освіжаючий та повний вітамінів
- 14.07 19:55 Тельцям — «Маг», Ракам — «Вищий Суд», а Козорогам — «Місяць»: Таро-прогноз та поради карт на 15 липня
- 14.07 19:38 Північна Корея поставила росії величезну кількість снарядів калібру 152 мм: цифра шокує
- 14.07 19:15 Копія татка: популярна акторка показала відпочинок з маленьким сином
- 14.07 19:13 50 днів на мирну угоду або 100% тарифи рф, — Трамп
Разгрузочные дни желательно делать раз в неделю
Если цель стоит не сбросить лишний вес, а поддерживать себя в хорошей форме, врачи советуют еженедельно устраивать разгрузочный день. Он может быть фруктовым, творожным, овощным, кефирным и даже мясным. Просто пища должна быть однообразной. Мясные разгрузки особенно любят тучные люди, поскольку эти дни остаются сытными: 400 граммов отварного мяса делятся на пять порций и съедаются в течение дня, можно с зеленью. Жидкость при этом нужно пить в неограниченном количестве. Точно так же делят на порции 400 граммов творога или полтора литра кефира. Некоторым нравится пить целый день только минеральную воду — это тоже хороший вариант разгрузки. Как показывает практика, в разгрузочный день человек теряет в два раза больше веса, чем в обычный диетический. Только нужно проводить их систематически, не забывая при этом о прогулках на свежем воздухе и физических упражнениях.
Подготовила Анна МАРЛИНСКАЯ
170Читайте нас у Facebook