ПОИСК
Події

Шановний олександре юхимовичу!

0:00 10 вересня 2002
Інф. «ФАКТІВ»

Вiд iменi Федерацiї футболу України щиро вiтаю вас i весь редакцiйний колектив з першим ювiлеєм -- 5-рiччям всенародно улюбленої газети «ФАКТИ».

П'ять рокiв -- вiк досить молодий. Але за цей досить бурхливий та iсторичний час колектив виявив справжню творчу зрiлiсть i зробив газету найпопулярнiшим виданням в Українi. Приємно, що сьогоднi мiльйони вдячних читачiв не уявляють свiй ранок без «ФАКТIВ» -- точних, аргументованих i оперативних. Ви наполегливо, послiдовно i переконливо виступаєте за утвердження демократичних принципiв життя суспiльства, якi дадуть можливiсть Українi увiйти на рiвних до європейського спiвтовариства. Виступи газети завжди актуальнi, об'єктивнi, позначенi небайдужiстю до змiн, що вiдбуваються в країнi.

Нас радує те, що на шпальтах часопису постiйно придiляється увага темi спорту, зокрема, розбудовi вiтчизняного футболу, друкується чимало матерiалiв, що сприяють його популяризацiї та пiдвищенню авторитету України на мiжнароднiй аренi як футбольної держави. Ми вдячнi за таку тiсну спiвпрацю i сподiваємося на її продовження.

Залишайтеся й надалi такими ж об'єктивними, змiстовними та неупередженими. Хай i далi зростає популярнiсть газети та множиться кiлькiсть її передплатникiв, хай нiколи не згасає на її сторiнках вогник вiри i правди, оптимiзму i любовi до рiдного краю!

РЕКЛАМА

Здоров'я, щастя вам i процвiтання, енергiї та бадьоростi, журналiстської вдачi, гострого i правдивого пера та невичерпного ентузiазму!

З повагою, народний депутат України, президент Федерацiї футболу України Григорiй Суркiс

РЕКЛАМА

247

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів