ПОИСК
Події

Шановний олександре юхимовичу!

0:00 10 вересня 2002
Інф. «ФАКТІВ»

Столична мiлiцiя тепло i сердечно вiтає Вас особисто, весь талановитий, яскравий колектив «ФАКТIВ» з 5-рiччям вiд дня народження Вашої газети.

За порiвняно короткий час свого iснування створене Вами видання стало одним iз найкращих i найулюбленiших в Українi, вiдоме далеко за її межами.

Ми вiдносимо себе до тiєї бiльшостi наших спiвгромадян, для яких кожний день розпочинається з фактiв у «ФАКТАХ». Сторiнки газети -- це пульс нашої держави, оперативне i чесне вiддзеркалення всього найголовнiшого i найцiкавiшого.

Нам дуже приємно, що всi цi роки столична мiлiцiя є не тiльки вiрним i вдячним читачем «ФАКТIВ», а й активним їх кореспондентом.

РЕКЛАМА

Важко переоцiнити роль газети у правовому вихованнi населення, у формуваннi об'єктивного ставлення людей до мiлiцiї. Вiддячуючи Вам за це, ми сподiваємося на подальше плiдне спiвробiтництво.

А в день п'ятирiччя ми щиро бажаємо Вам, Олександре Юхимовичу, Вашим колегам здоров'я, натхнення, нових творчих звершень i вдячних читачiв.

РЕКЛАМА

З повагою

заступник державного секретаря Мiнiстерства внутрiшнiх справ України, начальник Головного управлiння МВС України в м. Києвi, генерал-лейтенант мiлiцiї Петро Опанасенко

РЕКЛАМА

270

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів