Факти
панкейки

Ідеально для ранкових чаювань: готуємо яблучні панкейки

02.02.2023 22:30

Це ніжні, з приємною кислинкою панкейки готуються швидко й просто. Вони чудово смакуватимуть на сніданок або просто до чаю, говорить фудблогерка Наталя Геряк, яка раніше поділилася рецептом улюблених ласощів «з дитинства».

Складові:

200 г густого йогурту

1 яйце

20 г ванільного цукру

100 г борошна

1 ч. л. розпушувача

1 яблуко

Приготування

Яблуко без шкірки нарізати кубиками. До йогурту додаємо яйце, ванільний цукор і розпушувач. Все перемішуємо. Поступово додаємо борошно — тісто вийде консистенції густої сметани. На розігріту сковороду, змащену олією, викладаємо панкейки, смажимо до рум’яної скоринки на середньому вогні з обох боків.

А фудблогерка Ірина Хлєбнікова розповіла, як приготувати курячі млинці з грибним соусом.

Читайте також: Дуже ніжні та соковиті млинці з м’ясом за рецептом Елли Іванової