Факти
Котлети з курячого філе та кабачків

Котлети з курячого філе та кабачків: доступно кожній господині

Вікторія МИКИТЮК, «ФАКТИ»

14.05.2023 22:30

Приготуйте такі курячі котлети для урізноманітнення повсякденного меню. За рахунок доданих кабачків вони виходять ніжні та соковиті, пояснює фудблогерка Оксана Дорош, яка раніше ділилася рецептом італійського супу.

Інгредієнти:

  • 700 г курячого філе;
  • один невеликий кабачок;
  • 2 яйця;
  • 2 столові ложки борошна;
  • один пучок кропу;
  • олія для смаження;
  • сіль, чорний мелений перець і спеції — за смаком

Приготування:

Молодий кабачок разом зі шкіркою натираємо на грубій тертці. Перекладаємо його в миску і додаємо сіль, перемішуємо, залишаємо на 10 хвилин. Куряче філе нарізаємо маленькими кубиками. Невеликий пучок кропу дрібно нарізаємо. Кабачки відтискаємо від соку і перекладаємо в інший посуд. Додаємо до кабачків філе, нарізаний кріп і вбиваємо яйця. Солимо і перчимо. Тільки після цього всипаємо борошно, перемішуємо .

Смажити необхідно на невеликому вогні з двох сторін та під кришкою, щоб м'ясо встигло просмажитися.

Раніше «ФАКТИ» пропонували простий рецепт приготування салаки пряного посолу в домашніх умовах.