Курячі котлети «розтріпки» у хлібі: страва, яку можна смажити на сковороді, запікати в духовці і навіть заморозити
Фудблогерка Наталя Калніна, яка втішила читачів простим рецептом засолки скумбрії, розповіла, що любить швидкі рецепти, які завжди виручать у потрібний час.
Один з таких — рецепт страви з курячого філе, яку можна посмажити на сковороді або запекти у духовці. Називається страва «Розтріпки в хлібі».
«Люблю швидкі рецепти, а цей якраз з цієї серії. Можна посмажити на сковороді, а можна запекти у духовці, а можна приготувати одразу побільше та заморозити у морозильній камері, коли треба дістати та приготувати, що я зазвичай і роблю», — пише блогерка.
Продукти:
Куряче філе — 500г
Сіль — ½ч.л.
Яйце — 1 шт
Соєвий соус -1ст.
Чорний перець — за смаком
Для панірування:
Яйця — 2 шт
Хліб — 4−5 скибочок
Борошно — 4−5 ст. л.
У своєму відео Калніна докладно розповіла, як приготувати «розтріпки».
Раніше Наталя Калніна поділилася рецептом гарбузово-морквяного соку, який готує без соковижималки.
1091Читайте нас у Facebook