Факти
Паштет із салатом

Паштет з авокадо та консервованого тунця: смачно зі свіжим чорним хлібом

Ольга СМЕТАНСЬКА, «ФАКТИ»

06.06.2023 22:27

Якщо ви любите паштети, найпростіше приготувати паштет із консервованого тунця. Він ніжний і смачний. Особливо добре поєднується зі свіжим чорним хлібом. Також такий паштет можна подавати зі слайсами картоплі, звареної в мундирі.

Рецептом паштету з тунця й авокадо поділилася кулінарка Ардія Діаманті, яка раніше пропонувала приготувати холодний буряковий суп із руколою.

- Скибочка хліба з паштетом і літній салат — що може бути смачніше, — каже Ардія Діаманті. — Рецепт паштету досить простий. Його не варто готувати про запас. Приготували — і з'їли.

Паштет з авокадо та консервованого тунця

  • Консервований тунець — 200 г
  • Цибулина середнього розміру -1шт.
  • Яйце — 2 шт.
  • Авокадо — 1 шт.

Усі інгредієнти помістити в блендер і довести до стану однорідної маси. Під час подачі можна декорувати улюбленою зеленню. Смачного!

Фото з альбому Ольги Сметанської

Нагадаємо рецепт м’ятної кави, що освіжає.