Факти
Морозиво

Домашнє морозиво від Валі Саєнко — «те, що потрібно в спеку, і лише три інгредієнти»

Іван МОЗГОВИЙ, «ФАКТИ»

09.08.2023 17:36

Відома шефкухарка Валя Саєнко, яка раніше розповіла про те, як приготувати смачне печиво, поділилася в Instagram рецептом домашнього морозива.

«Сьогодні даю рецепт домашнього морозива! Те що треба в таку спеку і всього три інгредієнта. Інше можна за бажанням. Отже, готуємо!» — написала вона.

Інгредієнти (на форму 15 на 24):
- печиво
- вершки жирні 33% - 500 гр
- сгущене молоко — 250 гр

«Дуже холодні вершки (я перед взбивання поклала в заморозку на 20 хвилин) взбиваємо до м’яких піків. Додаємо згущене молоко і знову взбиваємо. Викладаємо на печиво. Зверху теж печиво і в заморозку на 4−6 годин. Насолоджуємося. Готово! Я свою масу розділила на два. В одну додала 100 гр розтопленого шоколаду і шоколадні дропси. Не забудьте форму простелити пергаментом чи плівкою, щоб легше було діставати», — розповіла Саєнко.

Як писали «ФАКТИ», раніше відома українська кондитерка Наталя Берладин також поділилася рецептом домашнього морозива.