- 15:59 Підозра Шабуніну не стосується його громадської діяльності, — заява ДБР
- 15:40 Ресурсів нема: генерал про провал літньої військової операції рф
- 15:24 Донька Міхаеля Шумахера стала триразовою чемпіонкою світу через 15 тижнів після пологів
- 15:14 «ПриватБанк» блокує карти військовозобов'язаних українців, пропонуючи їм з'явитися до ТЦК: чому це фейк
- 15:05 Влада планує перекинути 8 млрд з київської підтримки ЗСУ на премії та «марафон», — Борислав Береза
- 14:51 Буряк пішов у бадилля: у чому причина і що робити
- 14:31 В Україні до кінця року на 20% може подорожчати популярний напій: у чому причина
- 13:52 Справа Шабуніна: як антикорупціонер став мішенню держави
- 13:32 Сила, яку не зламати: відомий шеф-кухар вразив зверненням до мережі
- 13:11 Туристка з України загинула на пляжі в Албанії, рятуючи доньку, що тонула
- 12:46 Кабачкова запіканка з курячим фаршем: сезонні ласощі від відомої фудблогерки з Житомира
- 12:20 Укриття не для всіх: кого й чому не пускають в бомбосховища під час обстрілів, чи законно це і куди скаржитись
Домашнє морозиво лише з трьох інгредієнтів: легкий рецепт від кондитерки Наталі Берладин

Купити натуральне морозиво нині завдання не з простих, бо чимало виробників додають різноманітні барвники, стабілізатори, ароматизатори. Тож найкраще приготувати цей смаколик вдома. Тоді будете на сто відсотків впевнені у його якості. Рецептом домашнього вершкового морозива з «ФАКТАМИ» поділилася відома українська кондитерка Наталя Берладин.
— Раджу спробувати приготувати це морозиво — смак у нього, як у дитинстві, — говорить Наталя Берладин.
Домашнє вершкове морозиво
Вершки 36% жирності — 500 г
Неварене згущене молоко — 250 г
Пакетик ванільного цукру
Приготування
Інгредієнти мають бути холодними. Все збити до стану густої сметани. Взяти дві вафлі (круглі або квадратні), підібрати форму за розміром вафлі, застелити харчовою плівкою. Кладемо на дно вафельку, виливаємо вершкову суміш і накриваємо щільно другою вафелькою.Ставимо у холодильник на 5−6 годин (або на ніч). Розрізаємо теплим ножем.
А як приготувати до морозива ідеальний соус з чорної черешні з корицею, розповіла кулінарка Ардія Діаманті.
Читайте також: «Мої фаворити у смаках морозива — чорниця з фіалкою, малина з трояндою і чорна смородина з лавандою», — технолог Ольга Байсара
Фото з альбому Наталі Берладин
1600Читайте нас у Facebook