Факти
салат із грибами

Дуже смачний і не складний салат з грибами: ідеально до свята

Вікторія МИКИТЮК, «ФАКТИ»

23.11.2023 20:15

Рідко яке святкове застілля обходиться без закусок та салатів. Рецепти з грибами дають змогу приємно урізноманітнити салатне меню. Грибний салат можна готувати цілий рік, ділиться кулінарка Тетяна Гунько.

Інгредієнти:

  • 500 г шампіньйонів;
  • 2 великі морквини;
  • 1 банка консервованої червоної квасолі;
  • майонез;
  • шматочок вершкового масла;
  • сіль, перець, часник до смаку.

Приготування:

Гриби порізати шматочками, обсмажити на маслі, додати потерту на грубій тертці моркву і потушити до готовності.

Посолити та поперчити на свій смак.

Викласти в миску, дати охолонути, додати квасолю, 2−3 зубчики часнику та заправити майонезом.

Раніше «ФАКТИ» публікували рецепт салата «Їжачок» від кулінарки Людмили Борщ.

Читайте також: Справжній новорічний віночок: смачний і ніжний печінковий торт по-новому