Факти
Рис на сковорідці

Рис на сковорідці: просто ідеальний варіант, коли часу на приготування мало

Вікторія МИКИТЮК, «ФАКТИ»

18.12.2023 20:15

Рис — чудовий гарнір, він може комбінуватись з різними додатками. З овочами, м'ясом, а в даному випадку з сосисками! Страва стане чудовою вечерею, якщо у вас мінімум часу, а їсти дуже хочеться, зазначає телеграм-канал «Рецепти файних господинь», кулінарки якого радили приготувати вершковий булгур з куркою.

Склад:

  • 1 середня цибуля
  • 100 г цибулі порей
  • 100 г пропареного рису
  • 4−6 молочних сосисок (в залежності від розміру)
  • 70 г томатної пасти
  • 600 -700 г води або будь-якого бульйону
  • Сіль, перець, лавровий листочок та пару горошинок духмяного перцю за смаком
  • 60 г масла
  • 1ст.л. олії

Приготування:

Цибулю та цибулю порей нарізати дрібними кубиками, відправити до сковорідки з олією та маслом і протушкувати до м’якості. Далі додати порізані на шматочки сосиски і протушкувати до легкого рум’янцю, додати рис (попередньо промити). Одразу після цього до сковорідки влити воду чи бульйон, додати спеції та томатну пасту, гарно все перемішати, накрити кришкою і залишити усе на слабкому вогні час від часу помішуючи до готовності.

Нагадаємо рецепт маринованих домашніх печериць.