Факти
Курячі крильця в духовці

Смачні крильця в духовці: ситно і просто

Олена СМИРНОВА, «ФАКТИ»

05.01.2024 22:30

Після свят так само хочеться чогось смачного. Але іноді здається, що всі ідеї вичерпані…

Ні, це не так. Приготуйте курячі крильця в духовці — і почастуйте ними рідних та близьких. І вони будуть вам вдячні.

Готується страва просто — кожному під силу.

Рецептом крилець у духовці поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова, яка раніше давала рецепт мандаринового тирамісу.

- Ця страва ситна і смачна, — каже Елла Іванова. — І що важливо, досить бюджетна. Подавайте її на обід або на вечерю. Цю страву найкраще приготувати у вихідні, коли нікуди не поспішаєте.

Курячі крильця в духовці

  • 500 г курячих крилець
  • Сіль
  • Перець
  • Паприка
  • Сушений часник

Крильця розрізати на дві частини, посолити, поперчити, додати спеції та запікати за температури 180 градусів 30−40 хвилин — до готовності.

Заправка

  • 1 столова ложка олії
  • 20 г вершкового масла
  • 2 столові ложки кетчупу

Усе з'єднуємо і тушкуємо на сковороді близько хвилини. Пробуємо на смак. Виливаємо на крильця. І в цій заправці відправляємо їх у духовку ще на 10 хвилин.

І смачного!

Нагадаємо рецепт маринованої червоної капусти.

Фото з альбому Елли Іванової