- 12:04 Один з лідерів УПЛ звільнив головного тренера після нічиєї з «Динамо»
- 11:33 Туреччина готова взяти зобов’язання щодо спостереження за можливим припиненням вогню в Україні, — ЗМІ
- 11:19 Вартість вітчизняних ліків не знизилася, попри заборону маркетингових договорів, — експерт
- 11:11 Російські агенти намагалися підірвати наряд поліції біля Рівного
- 11:06 Штучний інтелект проти розрухи: політолог Філіндаш назвав шлях розвитку України
- 10:46 Водолії будуть нарозхват, а на Тельців чекає фінансовий сюрприз: гороскоп на тиждень 12 — 18 травня
- 10:21 «Ощадбанк» анулює частину «пенсійних» карток: які з них будуть заблоковані і коли
- 09:55 Де і коли безкоштовно дивитися «Шахтар» — «Динамо»: розклад трансляцій та прогноз на фінал Кубка України
- 09:31 Вогкість та холод із Північної Європи йдуть в Україну: у другій декаді травня синоптики прогнозують температуру нижче за норму
- 09:06 «Кремлівський пацієнт цілком відвертий. Він дав зрозуміти, що попереду — вічна війна»: Олександр Невзоров про «переговорну» пропозицію путіна
- 08:41 Росіяни атакували дронами потяг на Донеччині та Одещину
- 08:15 Левам не варто приймати поспішних рішень, а Терезам слід бути уважними з грошима: гороскоп на 12 травня
Маринована червона капуста до новорічного столу: буде у гостей нарозхват

Мариновані овочі зараз дуже популярні в Європі. Цей тренд набирає дедалі більшої популярності. Причин кілька. Мариновані овочі смачні та корисні, а приготовані в домашніх умовах до того ж бюджетні. Різниця в ціні з купленими на ринку і в супермаркеті істотна.
Вони гарні як для кожного дня, так і для святкового столу.
Рецептом маринованої червоної капусти поділилася відома кулінарка з Кривого Рогу Елла Іванова. Нагадаємо рецепт капусти «Провансаль».
- Ця капуста дуже красива і смачна, — каже Елла Іванова. — На новорічному столі вона буде нарозхват. Рецепт простий у виконанні. Приготувавши цю страву хоч раз, ви неодмінно захочете це зробити ще.
Маринована червона капуста
- 1 червона капуста
- 10−15 г солі
Для маринаду
- 500 г води
- 50 г яблучного оцту
- 50 г цукру
- 2 гвоздички
- 2 зубочки часнику
Капусту дуже тонко шаткуємо. Додаємо сіль і трохи перетираємо.
З'єднуємо все для маринаду. Доводимо до кипіння.
Пробуємо маринад на смак.
Заливаємо капусту гарячим маринадом.
Нехай добу постоїть.
Під час подачі я поливаю олією.
Смачного!
Нагадаємо рецепт квашеної капусти «пелюстка».
Фото з альбому Елли Іванової
1519Читайте нас у Facebook