ПОИСК
Книга рецептів

Мандариновий тирамісу: родзинка новорічного столу

22:31 29 грудня 2023
Мандариновий тирамісу

Мандарини — один із символів Нового року. Їхній аромат зачаровує. Ці фрукти можна включити як інгредієнти в різні страви.

Мандариновий тирамісу — це дуже ароматно і смачно, — каже кулінарка з Кривого рогу Елла Іванова. — Новорічний стіл із цими ласощами буде особливим.

Мандариновий тимісу

  • 250 г маскарпоне
  • 300 г вершків
  • 250 г паличок «савоярді»
  • 80 г цукрової пудри

Для мандаринового джему

РЕКЛАМА
  • 250 г мандаринового соку
  • 40 г цукру
  • 10 г кукурудзяного крохмалю

Для просочення печива

  • 200 г мандаринового соку

Для прикраси

РЕКЛАМА
  • 2 мандарини
  • Мандариновий сік (щоб скропити мандарини)
  • Цукор — 1 столова ложка

Робимо мандариновий соус. У мандариновий сік додаємо цукор і крохмаль та уварюємо суміш до загустіння. Процідити й охолодити.

Готуємо крем. Маскарпоне, вершки та цукрову пудру збиваємо.

РЕКЛАМА

Печиво тирамісу вмочуємо в мандариновий сік і викладаємо у форму. Покриваємо кремом, потім — джемом. Усе ще раз повторити.

Прикрасити часточками мандаринів, трохи карамелізованими в цукрі та соку на сковорідці (буквально протягом хвилини).

Також можна доповнити свіжою м'ятою.

Помістити на кілька годин у холодильник.

Смачного!

Нагадаємо рецепт вівсянки-тирамісу.

Фото з альбому Елли Іванової

2637

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів