- 19:15 Торгував в сільському магазині: емоційний допис популярного телеведучого підкорив Instagram
- 19:00 Пожовклі білі шкарпетки більше не проблема: просто додайте цей порошок при пранні
- 18:57 Підживлення томатів у липні: маловідомий, але дуже ефективний спосіб (не знатимете, куди дівати врожай)
- 18:51 «Динамо» програло віцечемпіону Данії на австрійському зборі: відеоогляд матчу
- 18:32 Неважко здогадатися, як воно опинилося у росії: в окупантів помічена зброя з Балкан
- 17:53 В Україні посилили контроль за грошовими переказами: що змінює нова редакція постанови
- 17:31 Неочікувано: Меган Маркл зізналася, що принц Гаррі приніс їй на друге побачення
- 17:03 Не така, як всі: популярна співачка пояснила, чому не слухає правила
- 16:54 «Який огидний француз»: в Мережі обговорюють «флірт» Еммануеля Макрона із Кейт Міддлтон
- 16:30 У США залишається лише 25% ракет Patriot: що це означає для України
- 16:04 Цінам хочеться стати «італійськими»? В Мережі порівняли вартість продуктів в Україні та на Апеннінах
- 15:38 Постачає технології та компоненти для дронів: Китай відіграє важливу роль у війні на боці росії
Мандарини — один із символів Нового року. Їхній аромат зачаровує. Ці фрукти можна включити як інгредієнти в різні страви.
Мандариновий тирамісу — це дуже ароматно і смачно, — каже кулінарка з Кривого рогу Елла Іванова. — Новорічний стіл із цими ласощами буде особливим.
Мандариновий тимісу
- 250 г маскарпоне
- 300 г вершків
- 250 г паличок «савоярді»
- 80 г цукрової пудри
Для мандаринового джему
- 250 г мандаринового соку
- 40 г цукру
- 10 г кукурудзяного крохмалю
Для просочення печива
- 200 г мандаринового соку
Для прикраси
- 2 мандарини
- Мандариновий сік (щоб скропити мандарини)
- Цукор — 1 столова ложка
Робимо мандариновий соус. У мандариновий сік додаємо цукор і крохмаль та уварюємо суміш до загустіння. Процідити й охолодити.
Готуємо крем. Маскарпоне, вершки та цукрову пудру збиваємо.
Печиво тирамісу вмочуємо в мандариновий сік і викладаємо у форму. Покриваємо кремом, потім — джемом. Усе ще раз повторити.
Прикрасити часточками мандаринів, трохи карамелізованими в цукрі та соку на сковорідці (буквально протягом хвилини).
Також можна доповнити свіжою м'ятою.
Помістити на кілька годин у холодильник.
Смачного!
Нагадаємо рецепт вівсянки-тирамісу.
Фото з альбому Елли Іванової
2823Читайте нас у Facebook