ПОИСК
Україна

Голова Служби зовнішньої розвідки України Віктор Гвоздь провів зустріч з іноземними партнерами

12:02 5 березня 2014
Інф. «ФАКТІВ»

4 березня у Службі зовнішньої розвідки України відбувся брифінг для офіційних представників іноземних спецслужб, акредитованих в Україні. Під час виступу на ньому Голова СЗР України Віктор Гвоздь проінформував присутніх про позицію Служби зовнішньої розвідки України в умовах виникнення реальної загрози державному суверенітету і територіальної цілісності України внаслідок дій іноземної сторони, спрямованих на підтримання сепаратистських виступів у Криму.

Голова СЗР України наголосив на тому, що дії нового керівництва Української держави і всіх суб'єктів системи національної безпеки України спрямовані виключно на захист прав і свобод українських громадян і не містять в собі жодних загроз для інтересів іноземних держав чи забезпечення законних інтересів всіх представників українського суспільства. При цьому він зазначив, що всілякі повідомлення про нібито порушення з боку влади прав та свобод українських громадян не відповідають дійсності і мають на меті лише дестабілізацію внутрішньополітичної обстановки в державі.

Пріоритетним напрямком спільної роботи СЗР України з іноземними партнерами Віктор Гвоздь назвав стабілізацію ситуації, яка склалася навколо України, і формування безпечного міжнародного середовища, сприятливого для реалізації як національних інтересів держави, так і регіону та Європи в цілому.

У той же час Голова СЗР України акцентував увагу на тому, що Україна готова до захисту своїх національних інтересів із застосуванням усіх законних методів і засобів, включаючи військові.

РЕКЛАМА

Звертаючись до партнерів, Віктор Гвоздь зазначив, що Україна розраховує на всебічну підтримку іноземних держав та міжнародних організацій з питань стабілізації обстановки. Він підтвердив свою готовність до організації і здійснення контактів з представниками та експертними групами партнерських спеціальних служб у будь-який момент як на території України, так і за її межами, а також вірність усім досягнутим домовленостям у сфері дво- та багатостороннього співробітництва.

Прес-служба Служби зовнішньої розвідки України

РЕКЛАМА

1079

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів