- 00:07 Україна U21 прикро програла Данії на старті Євро-2025: відеоогляд матчу
- 12.06 22:27 Тест «Ресторанний етикет» від тренд-редакторки «ФАКТІВ» Ольги Сметанської
- 12.06 22:00 Незвичайний салат від кулінарки-гастроблогерки Марини Гармаш: смакує зі смаженою картоплею
- 12.06 21:30 Загадкова каблучка на пальці доньки Джолі та Пітта спровокувала чутки про можливі заручини
- 12.06 21:01 Найкращі овочі та фрукти від гіпертонії: обов’язково включіть їх до свого меню
- 12.06 20:45 «Квіткові натюрморти відновлюють нас, як сама природа», — колекціонерка фарфору Людмила Карпінська-Романюк
- 12.06 20:32 Рік рідні сподівались і чекали: на Вінниччині попрощалися з воїном, який прийняв останній бій на Донеччині
- 12.06 20:07 Кабачковий торт із зеленню: приготуйте за цим рецептом і не переживайте за свою талію
- 12.06 19:57 Дівам — «Закохані», Терезам — «Світ», а Тельцям — «Королева Пентаклів»: Таро-прогноз та поради карт на 13 червня
- 12.06 19:43 Не лише не додадуть, а й заберуть: кого з пенсіонерів і чому змусять повернути виплати
- 12.06 19:34 Зеленський назвав умову, коли «москва зазвучить миролюбно»
- 12.06 19:19 «Впевнений, що рф має план»: військовий оцінив загрозу наступу росії з білорусі
Что бы такое вкусненькое быстро приготовить на ужин? Этот вопрос мы не раз задаем себе, возвращаясь с работы. Буковинский кулинар Ольга Сагайдак рекомендует попробовать национальное блюдо гуцулов — банош. Оно вкусное и при этом готовится легко и быстро. Всего за десять минут! С читателями «ФАКТОВ» шеф-повар ресторана туристического комплекса «Стіжок» поделилась рецептом.
Банош
Для одной порции понадобятся: четверть литра молока и 100 граммов сметаны (желательно домашней), 50 граммов кукурузной муки, 30 граммов сливочного масла, 30 граммов брынзы, 20 граммов шкварок, соль по вкусу.
Молоко и сметану смешать и закипятить, постепенно добавить 50 граммов кукурузной муки, щепотку соли и вымешать венчиком до однородной массы. Варить 10 минут. В конце добавить сливочное масло. Подавать можно с натертой брынзой и шкварками или с грибами в сметане.
Приятного аппетита!
Читайте нас у Facebook