- 00:07 Клубний чемпіонат світу-2025 з футболу: календар, результати та відеоогляди матчів, розклад телетрансляцій
- 18.06 23:02 На закупівлі медобладнання для онкохворих Інституту раку вкрали понад 231 мільйон гривень, — НАБУ
- 18.06 22:27 Секрети використання лаванди на кухні: деякі з них вам точно сподобаються
- 18.06 22:00 Ароматне масло з анчоусами: просто і смачно
- 18.06 21:30 Ситуація напружена: син Девіда Бекхема Бруклін проігнорував лицарське звання батька
- 18.06 21:01 Як вибрати солодкий кавун у магазині: є перевірені методи
- 18.06 20:52 Україна U21 у грі з червоною карткою поступилася Нідерландам і вилетіла з Євро-2025: відеоогляд матчу
- 18.06 20:45 «Милуючись трояндами художниці Олени Нестерової, неначе відчуваєш їх аромат», — колекціонерка Людмила Карпінська-Романюк
- 18.06 20:33 Зробив свідомий вибір на користь військової служби: війна забрала життя 24-річного прикордонника з Чернігівщини
- 18.06 20:06 Мафіни з виноградом, сиром дорблю та мигдалем: сміливо подавайте на святковий стіл
- 18.06 19:54 Близнюкам — «Зірка», Овнам — «Імператор», а Стрільцям — «Маг»: Таро-прогноз та поради карт на 19 червня
- 18.06 19:48 У Києві назвали кількість загиблих під час ракетної атаки росіян
Что бы такое вкусненькое быстро приготовить на ужин? Этот вопрос мы не раз задаем себе, возвращаясь с работы. Буковинский кулинар Ольга Сагайдак рекомендует попробовать национальное блюдо гуцулов — банош. Оно вкусное и при этом готовится легко и быстро. Всего за десять минут! С читателями «ФАКТОВ» шеф-повар ресторана туристического комплекса «Стіжок» поделилась рецептом.
Банош
Для одной порции понадобятся: четверть литра молока и 100 граммов сметаны (желательно домашней), 50 граммов кукурузной муки, 30 граммов сливочного масла, 30 граммов брынзы, 20 граммов шкварок, соль по вкусу.
Молоко и сметану смешать и закипятить, постепенно добавить 50 граммов кукурузной муки, щепотку соли и вымешать венчиком до однородной массы. Варить 10 минут. В конце добавить сливочное масло. Подавать можно с натертой брынзой и шкварками или с грибами в сметане.
Приятного аппетита!
Читайте нас у Facebook